/ /

Űrvihar

(Geostorm)

Film

Színes , , , , 2017.


Űrvihar

Geostorm: Pericol Global

Geostorm


,

, , ,

, ,

, ,

, , ,


http://www.geostorm.movie/

http://www.imdb.com/title/tt1981128/

Kritika a Filmtetten

Dean Devlin: Geostorm / Űrvihar

· írta

Emlékszel, milyen vagány volt, amikor Holnapután jött az ár, és elborította New Yorkot? Na és arra, amikor John Cusack egy limuzinnal menekül az öt évvel ezelőtti világvége elől? Ha szeretnéd megnézni mindezeket a filmjeleneteket megrágva, megemésztve és összeturmixolva egy kis Csillagok közöttel, Gravitációval, Függetlenség napjával, Armageddonnal, A maggal, nyakon öntve globális felmelegedéssel és egy halom sztereotípiával, mindezt megfűszerezve Leonidász királlyal és Hitler titkárnőjével több, mint másfél óra hosszúra nyújtva, most megteheted. Juhéj.

Teljes Űrvihar kritika itt

Történet

A globális klíma irányítására fejlesztett műholdhálózat támadást indít a Föld ellen. Fel kell deríteni a háttérben megbúvó valódi fenyegetést, mielőtt egy világméretű űrvihar mindent elpusztít a bolygón.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Űrvihar (Geostorm)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    4
  • A látogatók szerint
    5/10 · 3 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

dean devlin, űrvihar előzetes, port, filmadatlap, film infó, geostorm trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017