/ /

Fűrész: Újra játékban

(Jigsaw)

Film

Színes , , , 2017.


Fűrész: Újra játékban

Jigsaw: Moștenirea

Jigsaw


,

,

, , ,

, ,

, ,


https://www.facebook.com/Saw

http://www.imdb.com/title/tt3348730/

Kritika a Filmtetten

Michael Spierig, Peter Spierig: Jigsaw / Fűrész: Újra játékban

· írta

Hét hosszú, fűrészmentes évnek kellett eltelnie, hogy ismét leporolják John Kramer jól tejelő hulláját, megolajozzák a kis nevető bohóc biciklijét, és ismét szorult helyzetben, egy diktafon társaságában ébredjenek a szerencsétlen kiszemeltek. Bárcsak maradt volna az utóbbi a sufniban, az előző meg a föld alatt.

Teljes Fűrész: Újra játékban kritika itt

Történet

Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer halála óta. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy “örököse”, hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében. Miközben a városi rendőrség elszánt nyomozást folytat az elkövető után, a kifinomult halálcsapdákban vergődő áldozatoknak dönteniük kell, hogy követik-e a titokzatos hang utasításait. És aki a kezében tartja a szálakat, nem ismer irgalmat: ha rosszul választanak, a büntetésük gyötrelmes halál.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Fűrész: Újra játékban (Jigsaw)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    3/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • A látogatók szerint
    10 · 1 értékelés
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

michael spierig, peter spierig, fűrész: újra játékban előzetes, port, filmadatlap, film infó, jigsaw trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017