/ /

Thor: Ragnarök

(Thor: Ragnarok)

Film

Színes , , , , 2017.


, ,

, , , , , , , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt3501632/

Kritika a Filmtetten

Taika Waititi: Thor: Ragnarök

· írta

Még mindig nem jött el a képregényfilmek Ragnarökje, a Marvel-szekér roboghat tovább – Thor és barátainak legújabb kalandjai nemhogy lassítanák a tempóját, de újabb lendületes lökést adnak a kifulladás jeleit még mindig nem mutató franchise-nak és műfajnak.

Teljes Thor: Ragnarök kritika itt

Történet

Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

taika waititi, thor: ragnarök előzetes, port, filmadatlap, film infó, thor: ragnarok trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017