/ /

Jumanji: Vár a dzsungel

(Jumanji: Welcome to the Jungle)

Film

Színes , , , , 2017.


Jumanji: Vár a dzsungel

Jumanji: Aventură în junglă

Jumanji: Welcome to the Jungle


, , ,

, , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt2283362/

Kritika a Filmtetten

Jake Kasdan: Jumanji: Welcome to the Jungle / Jumanji: Vár a dzsungel

· írta

Az eredeti 1995-ös film zárójelenete előrevetítette, hogy a Jumanji nevű mágikus képességekkel bíró játék miatt valószínűleg mások is szívnak majd. Igaz, hogy a folytatásra egy generációnyit kellett várni, ezalatt pedig a társasjáték videojáték-konzollá avanzsált – és a mai világban így is retró darabként hat –, de a baljóslatú dobpergés maradt a régi.

Teljes Jumanji: Vár a dzsungel kritika itt

Történet

Négy középiskolás talál egy régi játékkonzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – szó szerint. Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gamer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Jumanji: Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

jake kasdan, jumanji: vár a dzsungel előzetes, port, filmadatlap, film infó, jumanji: welcome to the jungle trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017