/ /

Az elnök különgépe

(Air Force One)

Film

Színes , , 1997.


Az elnök különgépe

Air Force One


, , , , , ,

, , ,


http://www.imdb.com/title/tt011857/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Amerikai elnökök – filmen

· írta

Ki az? 45 évesnél alig fiatalabb, fehér, első pillantásra megnyerő férfi, aki egyazon erővel képes terroristákat és földönkívülieket megsemmisíteni. Akitől viszont elájulnak a virágárusok, és akinek sosem hiszik el, hogy ő maga beszél a telefonban. És aki minden túlzás és erőfitogtatás mellett mégis ember: szerelembe esik, hatalmát félti, és néha gyilkol is. Mondhatnánk úgyis, hogy világrendőr vagy az erkölcs apostola. Az abszolút első, akit Hollywood is szívesen szerződtet(ne).

Teljes Az elnök különgépe cikk itt

Történet

Terroristák eltérítenek egy repülőt. A túszul ejtett utasokért cserébe Radek tábornok szabadon bocsátását követelik. Jó megoldás nincs: ha ugyanis nem engedik szabadon Radeket, a terroristák módszeresen ki fogják végezni az utasokat, amennyiben teljesítik követelést, az további százezrek biztos halálát jelenti. Egyetlen ember kezében van a döntés: vagy feláldozza lányát és feleségét a világ megmentése érdekében, vagy emberek százezreit küldi a halálba. Ez a férfi nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A gép pedig az Air Force One, az elnök különgépe.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Az elnök különgépe (Air Force One)

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    9/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

wolfgang petersen, az elnök különgépe előzetes, port, filmadatlap, film infó, air force one trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1997