/ /

Szeretet nélkül

(Loveless)

Film

Színes , , 2017.


Szeretet nélkül

Nelyubov

Loveless

Neljubov


,

, , ,

,

,


http://www.imdb.com/title/tt6304162/

Kritika a Filmtetten

Andrej Zvjagincev: Neljubov / Szeretet nélkül

· írta

Valósággal csoda, hogy Andrej Zvjagincev legújabb filmje a Leviatán után még elkészülhetett hazájában. A Szeretet nélkül ismét lesújtó portréja napjaink Oroszországának – jóllehet éppúgy egyetemes fekete tükre a kiüresedő kapcsolatok korának.

Teljes Szeretet nélkül kritika itt

Történet

A szürke hétköznapok és az embertelen nagyváros visszafordíthatatlanul felemésztette Zsenya és Borisz házasságát. Csak a közös gyerekük sorsa és a közös lakás eladása maradt kínzó kérdésként köztük, már mindketten az új kapcsolataik boldogságát várják. A nagyon feszült utolsó napok állandó veszekedései közben észre sem veszik, hogy mióta nem látták 12 éves fiúkat. A bürokratikus rendőrséghez hiába fordulnak, ezért az állam szerepét magukra vállaló önkéntesek segítségével indulnak a kisfiú keresésére. Útjuk során letaglózó mélységeiben ismerhetjük meg napjaink Oroszországában a boldogságot keresők kilátástalanságát.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szeretet nélkül (Loveless)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    9
  • A látogatók szerint
    10/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

andrej zvjagincev, szeretet nélkül előzetes, port, filmadatlap, film infó, loveless trailer, neljubov trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2017