/ /

Bosszúállók: Végtelen háború

(Avengers: Infinity War)

Film

Színes , , , , 2018.


Bosszúállók: Végtelen háború

Răzbunătorii: Războiul Infinitului

Avengers: Infinity War


,

,

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

,


http://www.imdb.com/title/tt4154756/

Kritika a Filmtetten

Rég láttunk ilyen király balhét egy kesztyű miatt – Anthony Russo, Joe Russo: Avengers: Infinity War / Bosszúállók: Végtelen háború

· írta

A Bosszúállók: Végtelen háború megtöri a megalománia átkozott matematikáját: a monumentális-szuperhősös blockbusterek általában a duplázzunk meg mindent-elven működve végül siralmas gyökvonásba torkollnak. A Végtelen háború viszont fogta az összes eddigi Marvel-filmet és hibátlanul emelte négyzetre őket.

Teljes Bosszúállók: Végtelen háború kritika itt

Történet

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War)

Film értékelése

  • A látogatók szerint
    9/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

joe russo, anthony russo, bosszúállók: végtelen háború előzetes, port, filmadatlap, film infó, avengers: infinity war trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2018