/ /

Szárnyas fejvadász

(Blade Runner)

Film

Színes , , 1982.


Szárnyas fejvadász

Blade Runner


, ,

, , , , , , , , ,

, , ,

,


35 mm

http://www.imdb.com/title/tt0083658/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

Gondolatok a rendezői változatokról 2.

· írta

A digitális filmforgalmazás elvárt piaci aspektusa lett, hogy a moziban vetített közösségi élményt valamiféle kiegészítés érje. A forgalmazástól és a forgatott anyagtól függően ezeknek a kiegészítéseknek (director’s cut, special edition stb.) eltérő a színvonala és tartalma. Ám ez nem jelenti azt, hogy tényleg nincsenek olyan verziók, amiket nem érdemes újranézni vagy újravásárolni.

Teljes Szárnyas fejvadász cikk itt

Történet

2019-et írunk. Egy speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában. Rengeteg kérdést feltesz: Mit jelent emberenek lenni? Mi az élet értelme? A válaszokat azonban a nézőre bízza.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Szárnyas fejvadász (Blade Runner)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    10
  • A látogatók szerint
    9/10 · 57 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

ridley scott, szárnyas fejvadász előzetes, port, filmadatlap, film infó, blade runner trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 1982