/ /

A Vasember

(Iron Man)

Film

Színes , , , , , , 2008.


A Vasember

Iron Man


, , ,

, , ,

, , , , ,

,

,

, , ,


http://ironmanmovie.marvel.com

http://www.imdb.com/title/tt0371746/

Kritika a Filmtetten

John Favreau: Iron Man / A Vasember

· írta

A moziba járók időszámítása alapján a nyár nem a gyümölcséréshez vagy az idő felmelegedéséhez kapcsolódik, hanem ahhoz, amikor  világszerte ugyanazon a napon megjelenik az évi első blockbuster. Ez jó pár éve egyet jelent a Marvel-univerzum valamelyik szuperhőséből készülő comics-filmmel. Az idén ez a Vasember. És kábé ennyi.

Teljes A Vasember kritika itt

Történet

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Egyéb

Vasember-filmek:

A Vasember (Iron Man)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7
  • A látogatók szerint
    8/10 · 11 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

jon favreau, a vasember előzetes, port, filmadatlap, film infó, iron man trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008