/ /

21 - Las Vegas ostroma

(21)

Film

Színes , , 2008.


21 - Las Vegas ostroma

21


,

, , , , , , , , ,

, ,

, ,


http://www.sonypictures.com/movies/21/

http://www.imdb.com/title/tt0478087/

Kritika a Filmtetten

Robert Luketic: 21 / Las Vegas ostroma

· írta

A hollywoodi szerencsejátékos-rablós-átverős műfaj kedvelőjeként pattanásig feszülve vártam minden évszakban az aktuális megloplak-kapjelhatudsz, heppiendet követelő darabot, akkor is, ha az nem mindig felelt meg elvárásaimnak. Végigültem és felfrissített, akár meleg nyári napon egy kád limonádé. Akkor is, ha ugyanakkora erőfeszítéssel készült, mint a fent említett üdítőital.

Teljes 21 - Las Vegas ostroma kritika itt

Történet

Mickey Rosa egyetemi professzor felfigyel a zseniális matematikai képességekkel rendelkező hallgatójára, Ben Campbellre. Meghívja a különóráira, ahol a legvagányabb tanítványaival a kártyajátékok törvényszerűségeit tanulmányozzák. Kidolgoznak egy teljesen legális módszert, amelynek segítségével meg lehet kopasztani a kaszinókat. Egy idő után azonban a biztonsági szakembereknek szemet szúr a sikercsapat ténykedése. A nyomukba erednek, hogy kiderítsék, hogyan dolgoznak. A társaság azonban nem hajlandó lemondani a nagy pénzről. Valós történet alapján.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Díjak

ShoWest Convention, USA (2008)
Special Award - Legjobb csapat: Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth, Laurence Fishburne, Aaron Yoo, Liza Lapira, Jacob Pitts, Josh Gad
 

21 - Las Vegas ostroma (21)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    7/10 (1 értékelés, 1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikk

Címkék

robert luketic, 21 - las vegas ostroma előzetes, port, filmadatlap, film infó, 21 trailer, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2008