/ /

Fedőneve: Pipő

(Happily N'Ever After)

Film

Színes , , , 2007.


Fedőneve: Pipő

Happily N'Ever After


,

,

, , , , , , , , , ,

,


http://www.happilyneverafterthefilm.com/

http://www.imdb.com/title/tt0308353/

Történet

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Meseország, ahol minden klappolt: Hamupipőke a bálban ropta, Piroska a kosárkáját markolta, Csipkerózsika meg készült a kiadós szunyára. Akár ide is biggyeszthetnénk, hogy "Itt a vége, fuss el véle!", igen ám, de Meseország nagy varázslója szabadságra megy, s két helyettesére, Munkra és Mambóra bízza a Jó és Rossz örök egyensúlyának betartását, a két ügyefogyott segéd pedig elkövet egy óriási bakit, aminek az lesz a vége, hogy Haumpipőke gonosz mostohája, Frieda átveszi az irányítást. Nem kisebb dolgot akar, mint meghódítani Meseországot, s átírni az összes sztori végét: győzzenek a rosszak! Hamupipőke (barátainak csak Pipő) ezt nem nézheti tétlenül, hisz hiába is várná, hogy a szép szőke herceg eljöjjön érte fehér lován, ha Friedának más tervei vannak. Felkerekedik hát és barátjával, Rickkel, valamint törpékből és tündérekből álló szokatlan kompániájával szembeszáll Friedával, hogy visszaállítsa az egyensúlyt a Rossz és Jó között. Vajh sikerül-e megmentenie Meseországot és megtalálnia az igaz szerelmet ott, ahol legkevésbé remélné?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Díjak

2007 - jelölés a Casting Society of America díjára

Fedőneve: Pipő (Happily N'Ever After)

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    6
  • A látogatók szerint
    7/10 · 4 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Címkék

paul bolger, yvette kaplan, fedőneve: pipő előzetes, port, filmadatlap, film infó, happily n'ever after trailer, videó, film, történet, story, magyarul, online, 2007