/ /

Lassú tükör

Film

Színes , , , 2007.


,

,

, , , , , , , , , , , , ,

,


http://lassutukor.hu/

http://www.imdb.com/title/tt1027086/

Kapcsolódó cikk a Filmtetten

38. Magyar Filmszemle – Budapest, 2007. január 30–február 6. – Játékfilmek

· írták: , , , , , , ,

Amerikai filmekbe illő temetésen ismerjük meg a főszereplőnőt, az egykori primadonnát, Szendrőy Hannát (Maja Komorowska), aki férje váratlan halála után egyedül marad egy budai villában.

Teljes Lassú tükör cikk itt

Történet

A több szálon futó cselekmény Laci történetét dolgozza fel fikciós elemekkel bővítve. Milyen belső és külső erők segíthetnek vagy ronthatnak az állapotán és mit mondhat a tanácstalan "nyugati" orvostudomány? Mit tehetnek a barátok, ha ilyen eseménnyel szembesülnek? Mi lehet az oka, miért pont vele történt ez? Hatásos kezdés, groteszk, morbid humor, naiv amatőr színészek, gyors kézi kamerás felvételek, Super8-ra fényképezett anyag. A film kezdetén még tudjuk, vagy legalábbis azt hisszük, hogy tudjuk, hogy ki álmodik és mi is a valóság. Ám ez a bizonyosság, ez a biztos pont elvész, ahogy a film kockái peregnek.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrent oldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Hibás adatok? Nem működő videó? Klikk ide és jelents!

Lassú tükör

Film értékelése

  • A Filmtett szerint
    5
  • A látogatók szerint
    6/10 · 2 értékelés (1 kritika)
  • Szerinted?

Kapcsolódó cikkek

Címkék

igor buharov, ivan buharov, port, filmadatlap, film infó, lassú tükör trailer, előzetes, videó, film, kritika, történet, story, magyarul, online, 2007