Ray Stevenson

Filmjei a Filmtetten

A szállító: Örökség

Színes akciófilm, bűnügyi, thriller, 2015
Szereplő

Frank Martin a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. Dögös új megbízói azonban csőbe húzzák, így hamarosan kegyetlen emberkereskedőkkel találja szemben magát. Nagyobb lett a tét, fejlettebbek a kütyük, de a három egyszerű szabály változatlan: teljesítsd a megbízást, nincsenek nevek és ne nyúlj a csomaghoz.

Elolvasom a kritikát

A három testőr

Színes akciófilm, kalandfilm, romantikus, 110 perc, 2011
Szereplő

Miután a francia király három legkiválóbb testőre, Athos, Porthos és Aramis felfedezik, hogy összeesküvés készül az uralkodó hatalmának megdöntésére, megismerkednek a becsvágyó ifjú hőssel, D'Artagnannal, és szárnyuk alá veszik. Négyen együtt aztán minden veszéllyel dacolva igyekeznek meghiúsítani az alantas cselszövést, amely nemcsak a koronát, hanem egész Európa jövőjét fenyegeti.

Elolvasom a kritikát

Thor

Színes akciófilm, kalandfilm, fantasy, képregényfilm, 114 perc, 2011
Szereplő

Thor nagyszabású kalandja kitágítja a Marvel univerzumot a jelenkori Földtől Asgard misztikus birodalmáig. A történet középpontjában a hatalmas Thor áll, az erős, de gőgös harcos, akinek vakmerő tettei miatt újra fellángol egy ősi háború. Ezért Thort száműzik a Földre, ahol az emberek között kell élnie. Amikor világának legveszélyesebb gonosztevője a legsötétebb erőket küldi a [...]

Kapcsolódó cikkek:

Éli könyve

Színes akciófilm, filmdráma, sci-fi, thriller, western, 118 perc, 2010
Szereplő

Egy férfi (Denzel Washington) vándorol évek óta a Föld kiégett, puszta romjai között. Magával hord valamit, ami a legfontosabb dolgoknál is többet ér. Többet ér, mint az ivóvíz, többet ér, mint a fegyver. Jó páran vannak, akik ölni is hajlandóak azért, hogy megszerezzék. Ő pedig ölni fog, ha meg kell védenie: egy könyv van nála, amelyen talán az emberiség sorsa múlik.

Kapcsolódó cikkek:

Punisher: War Zone

Színes akciófilm, bűnügyi, filmdráma, thriller, képregényfilm, 103 perc, 2008
Szereplő

Miután megbüntetett több száz bűnözőt, Frank Castle-nek a legádázabb ellenségével kell szembenéznie.

Elolvasom a kritikát

Arthur király

Színes akciófilm, kalandfilm, történelmi, háborús, 126 perc, 2004
Szereplő

Arthur a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére. Alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Rómába. Ám lovagjaival együtt még egy utolsó megbízást kell teljesítenie. Küldetése során ráébred, hogyha a hanyatló Róma elbukik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, valakire, aki nemcsak megvédi a szászoktól az országot, hanem megmutatja az utat egy új [...]

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat