Sun-min Kim

Filmjei a Filmtetten

Kokszongi sirató

Színes filmdráma, fantasy, horror, 156 perc, 2016
Vágó

A békés tengerparti faluban ismeretlen öregember bukkan fel. Senki sem tudja, mikor és miért érkezett. Hamarosan rejtélyes történetek kezdenek róla keringeni, és a falu lakói közül egyre többen halnak meg furcsa körülmények között. Egy idő után kiderül, hogy egymást ölik meg, látszólag minden ok nélkül. A faluban kirobbannak az indulatok, és mindenki az idegen ellen fordul.

Elolvasom a kritikát

Kukoricasziget

Színes filmdráma, 100 perc, 2014
Vágó

Grúziát és a vitatott státuszú Abháziát folyó szeli ketté. Az Inguri vize tavasszal termékeny földet hoz magával a Kaukázusból, sok kis szigetet teremtve útközben a folyómederben. Egy ilyen szigeten kezd el egy idős, abház parasztember kukoricát termeszteni tizenéves lányunokájával, azonban rendszeres és fenyegető látogatásokat kapnak a két nemzet határőrségétől.

Elolvasom a kritikát

Chugyeogja (The Chaser)

Színes akciófilm, bűnügyi, filmdráma, thriller, 125 perc, 2008
Vágó

Jung-ho, a volt nyomozó lányok futtatásából él, de azok sorra tűnnek el. A férfi először arra gyanakszik, hogy a lányok elszöknek, vagy elrabolják őket. Egy telefonszám alapján Jung-ho maga kezd el nyomozni az utoljára eltűnt lány után, nem is sejtve, hogy egy sorozatgyilkost üldöz.

Elolvasom a kritikát

A gazdatest

Színes vígjáték, filmdráma, horror, sci-fi, thriller, 119 perc, 2006
Vágó

Dél-Koreában, egy amerikai támaszponton nagy mennyiségű formaldehidet öntenek a csatornába, és így a közeli folyóba, ahonnan pár év múlva egy emberevő mutáns szörnyeteg kezdi szedni áldozatait. Egy totálisan működésképtelen család egymást szerető-gyűlölő tagjai, élükön a defektes Gang-Duval, nyomába erednek a lénynek, ami elhurcolta, és egy csatornába spájzolta el a férfi lányát.

Kapcsolódó cikk:

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat