Hujber Ferenc

Filmjei a Filmtetten

Valami Amerika 3

Színes vígjáték, 108 perc, 2018
Szereplő

Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is.

Kapcsolódó cikkek:

S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás

Színes vígjáték, romantikus, 100 perc, 2011
Szereplő

A hétköznapi magyar társközvetítőknek el kell érniük, hogy egy hollywoodi sztár beleszeressen egy orosz "üzletember" elkényeztetett húgába. Ha sikerrel járnak, egymillió dollár üti a markukat, de ha nem, ők fizetnek: az életükkel.

Valami Amerika 2.

Színes vígjáték, 110 perc, 2008
Szereplő

A lottónyereményből Tamás végre leforgathatta a Bűnös várost, ami a nagy remények ellenére megbukott a mozikban. Tamás vígasztalhatatlan. A három fiú egy Ákoshoz postán érkezett képeslap alapján Alex nyomára jut, aki épp most jött ki a sittről Amerikában. Alex újabb álnéven egy East-West című darab jogaira pályázik. Kiderül az is, hogy Alexnek muszáj színpadra állítani a [...]

Kapcsolódó cikkek:

Valami Amerika

Színes kalandfilm, vígjáték, romantikus, 115 perc, 2002
Szereplő

A történet valahol Ausztriában kezdődik, a hegyeshalmi határátkelő felé vezető úton, de ez talán kevésbé lényeges, mint az érkező személye. Ő az „amerikai”, aki egy jobbkormányos luxusautóban szivarozva, Alex Brubeck néven érkezik Magyarországra, szülőföldjére, amit még fiatalon hagyott el. Neki ez az utazás a rég várt hazatérést, egy magyar reklámfilm-rendezőnek, Tamásnak pedig a „nagy lehetőséget” és [...]

Kapcsolódó cikkek:

Nincsen nekem vágyam semmi

Színes filmdráma, 80 perc, 2000
Szereplő

Brúnó kettős életet él egy szerelmi négyszög kellős közepén. A vidéki idillből hetente kétszer a nagyvárosi prostik világába utazik. Mari, a szerelme, vidéken várja hétvégére. Ringó, a társa, hétfőtől péntekig ragaszkodik hozzá. Egy kuncsaftja a hét minden napján szereti őt. Brúnó eltéved a maga kavarta viharban. Hazudik, és káoszt teremt.

Kapcsolódó cikkek:

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat