Ryan Gosling

Ryan Gosling

Filmjei a Filmtetten

A szürke ember

Színes akciófilm, thriller, 122 perc, 2022
Szereplő

A szürke ember egy CIA-ügynök, Court Gentry, másnéven Sierra Hatos. Gentry, akit Donald Fitzroy egy szövetségi büntetés-végrehajtási intézetből menekített ki, egykoron az ügynökség magasan képzett halálosztója volt. Azonban fordult a kocka, és immár Hatos a célpont. Lloyd Hansent, a korábbi CIA-ügynököt pedig semmi nem állíthatja meg, hogy levadássza és kiiktassa Gentryt, akinek Dani Miranda ügynök seg [...]

Elolvasom a kritikát

Az első ember

Színes filmdráma, történelmi, 2018
Szereplő

A NASA embert küld a Holdra. Neil Armstrongtól és az amerikai nemzettől az 1961 és 1969 közti időszakban súlyos áldozatokat követel a történelem egyik legveszélyesebb küldetése.

Elolvasom a kritikát

Szárnyas fejvadász 2049

Színes sci-fi, thriller, 163 perc, 2017
Szereplő

2049-ben a Los Angeles-i rendőr, egyben szárnyas fejvadász, K olyan titokra derít fényt, ami káoszba döntheti a még megmaradt világot. Felfedezését követően elszántan kutatni kezdi Rick Deckardot, a korábbi LA-i fejvadászt, akinek 30 éve nyoma veszett.

Kapcsolódó cikkek:

Rendes fickók

Színes vígjáték, bűnügyi, thriller, 116 perc, 2016
Szereplő

Egy magánnyomozó és egy behajtó közösen szaglászik egy népszerű pornósztár látszólagos öngyilkosságának ügyében az 1970-es évek Los Angelesében, és csakhamar egy összeesküvésre bukkannak.

Elolvasom a kritikát

A nagy dobás

Színes életrajzi, filmdráma, 130 perc, 2015
Szereplő

A pénzügyi világ négy kívülállója, akik előre látták a 2000-es évek közepén bekövetkezett hitelezési összeomlást, szembeszáll a nagy bankokkal, amiért azok kapzsik és rövidlátók voltak.

Elolvasom a kritikát

Csak Isten bocsáthat meg

Színes bűnügyi, filmdráma, thriller, 90 perc, 2013
Szereplő

Julian az igazságszolgáltatás elől menekülő bűnöző, aki egy boksziskolát működtet Bangkokban, ezzel leplezve drogügyleteit. Amikor testvérét a helyi maffia meggyilkolja, az egy bűnszervezet keresztanyjaként tisztelt édesanyja bosszúra szólítja fel. A férfi kezdetben hezitál, mivel testvére is egy bosszú áldozata lett - megerőszakolt és meggyilkolt egy prostituáltat -, ám enged az anyai akaratnak és véres bosszúhadjáratba kezd. A harcm [...]

Kapcsolódó cikkek:

Gengszterosztag

Színes akciófilm, bűnügyi, filmdráma, 113 perc, 2013
Szereplő

Los Angeles-i rendőrök azon fáradoznak, hogy távol tartsák a keleti parti típusú maffiabűnözést a várostól az 1940-es és '50-es években.

Elolvasom a kritikát

Ryan Gosling

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat