Brian Lynch

Filmjei a Filmtetten

Minyonok: Gru színre lép

Színes animációs film, kalandfilm, vígjáték, 87 perc, 2022
Író

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Elolvasom a kritikát

A kis kedvencek titkos élete 2.

Színes animációs film, vígjáték, családi, 86 perc, 2019
Forgatókönyvíró

Max nagy változások elébe néz, mikor gazdájának, Katie-nek gyereke születik. Egy vidéki családi kirándulás során találkozik egy tanyasi kutyával, Kakassal, aki segít neki legyőzni félelmeit. Ezalatt Gigi azon fáradozik, hogy megmentse Max rá bízott játékát egy csapat házimacskától, Hógolyó pedig küldetésre indul, hogy visszaadja egy Hu nevű fehér tigris szabadságát a cirkuszból.

Elolvasom a kritikát

A kis kedvencek titkos élete

Színes animációs film, vígjáték, családi, 90 perc, 2016
Forgatókönyvíró

A komfortos manhattani lakásban éldegélő házi kedvenc, Max élete fenekestül felfordul, mikor gazdája hazaállít egy léha korccsal, Duke-kal. Félre kell azonban tenniük nézeteltéréseiket, mikor megtudják, hogy egy imádnivaló fehér nyuszi hadsereget toboroz a kirakott háziállatokból, hogy bosszút álljon minden gondtalan életű kis kedvencen és gazdáikon.

Elolvasom a kritikát

Csizmás, a kandúr

Színes kalandfilm, animációs film, vígjáték, fantasy, 90 perc, 2011
Forgatókönyvíró

Mielőtt Csizmás találkozott Shrekkel, az ártatlanok védelmezője volt. Tudomására jut, hogy két megátalkodott törvényenkívülinek a birtokába került egy ősi erő, ami elpusztíthatja a világot...

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat