Alicia Vikander

Alicia Vikander

Filmjei a Filmtetten

Tomb Raider

Színes akciófilm, kalandfilm, 118 perc, 2018
Szereplő

Hét évvel édesapja eltűnése után a 21 éves Lara úgy döntött, hogy nem veszi át a család nemzetközi cégének irányítását, helyette inkább biciklis futárként dolgozik Londonban, és folytatja egyetemi tanulmányai. A fiatal lányt nem hagyja nyugodni apja eltűnése, ezért elutazik a férfi utolsó ismert tartózkodási helyére: egy a Japán partok közelében fekvő elhagyatott szigetre. Az utaz [...]

Kapcsolódó cikkek:

Merülés a szerelembe

Színes filmdráma, romantikus, 112 perc, 2017
Szereplő

Egy brit férfit, James More-t dzsihadista harcosok tartják fogva Afrika keleti partjain egy ablak nélküli szobában. Több ezer mérföldre innen Danielle Flinders mélytengeri merülésre készül. Egy évvel korábban Karácsony idején egymásba szerettek, mely mindkettőjük számára kapaszkodót jelent. A múltjuk közös, de vajon mi vár rájuk a jövőben?

Elolvasom a kritikát

Jason Bourne

Színes akciófilm, thriller, 2016
Szereplő

A CIA mozgásba lendül, mikor egykori élő szuperfegyverük, Jason Bourne ismét felbukkan.

Elolvasom a kritikát

A dán lány

Színes életrajzi, filmdráma, romantikus, 119 perc, 2015
Szereplő

Koppenhága, 20-as évek. Gerda Wegener festőnő hatalmas sikert arat a férjét nőként ábrázoló festménnyel, melynek hatására a férfi egyre többször mutatkozik női ruhában, majd már Lili Elbe néven ő lesz az első, akin átalakító műtétet hajtanak végre...

Elolvasom a kritikát

Az U.N.C.L.E. embere

Színes akciófilm, kalandfilm, vígjáték, 116 perc, 2015
Szereplő

Az 1960-as évek elején Napoleon Solo CIA-ügynök és a KGB-s Ilja Kurjakin egy közös akció keretén belül felveszik a harcot egy rejtélyes bűnszervezettel, amely nukleáris fegyverekkel akarja elárasztani a feketepiacot.

Elolvasom a kritikát

Fenegyerek

Színes akciófilm, bűnügyi, filmdráma, 108 perc, 2014
Szereplő

Egy kisebb bűncselekmény miatt hűvösre tett 19 éves JR hamar megtanulja a kemény börtönélet valóságát. Itt a védelem a legfontosabb. JR hamarosan Brendan Lynch, Ausztrália leghírhedtebb bűnözőjének védelmét élvezheti. De ennek ára van. Lynchnek és bandájának terve van fiatal védencükkel: szabadon bocsátása után segítenie kell Lynchnek megszökni a börtönből.

Elolvasom a kritikát

Alicia Vikander

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat