/ /

Tévéfilmek

A nagyenyedi két fűzfa

Színes magyar tévéfilm, 78 perc, 1979. Rendező: Bán Róbert.

Az Enyed és Felvinc közötti úton egy patak partján két hatalmas fűzfa áll. Históriai emlék fűződik hozzájuk. Ezt az emléket eleveníti fel a történet, a kuruc-labanc háború idejéből.

6

Karácsonyi varázslat

Színes magyar–szlovén fantasy, tévéfilm, 70 perc, 2000. Rendező: Balogh Zsolt.

A 16 éves Panni rajongásig szereti édesapját, aki az utóbbi időben egyre idegesebb és kimerültebb. A kislányt rettenetesen megviseli, amikor apja karácsony előtt elhagyja őket. Panni nem akar beletörődni ebbe és elhatározza, hogy barátai segítségével közbelép.

6

Szürke senkik

Színes magyar háborús, filmdráma, tévéfilm, 2016. Rendező: Kovács István.

Az első világháború utolsó évében járunk, az olasz fronton. Egy különleges alakulat azt a parancsot kapja, hogy semmisítse meg az ellenség egyik kulcsfontosságú postagalamb támaszpontját. A csapat menetelés során a zöldfülű Döme szembesül a háború kegyetlenségeivel és az élet mulandóságával, s bizony ő sem kerülheti el, hogy a célhoz közeledve átessen azon a bizonyos tűzkeresztségen.

6

Méhek tánca

Színes tévéfilm, 62 perc, 2007. Rendező: Mispál Attila.

A pályáját filozófiatanárként kezdő, jelenleg biztosítási ügynökként dolgozó Kiskovács Mihályt rövid idő alatt számos intenzív élmény éri. Megtudja, hogy a munkahelyéről hamarosan elbocsátják, feleségével új autót vásárol, majd nyílpuskát bíz gondjaira egy ismeretlen fiatalember, akit rendőrök vezetnek el. A következő három napon három különböző férfi tesz biztosítási ajánlatot az...

5

A Deadly Adoption

Színes amerikai filmdráma, thriller, tévéfilm, 84 perc, 2015. Rendező: Rachel Goldenberg.

Egy sikeres pár befogad egy terhes nőt, abban a reményben, hogy örökbe fogadhatjáj a gyereket.

6

Előzetes a Filmtetten