/ /

Tévésorozat filmek

Aranyélet

Színes magyar filmdráma, tévésorozat, 2015. Rendező: Mátyássy Áron, Dyga Zsombor.

Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a...

9

Előzetes a Filmtetten

A stúdió (30 Rock)

Színes amerikai vígjáték, tévésorozat, 21 perc, 2006.

NBC-sorozat egy NBC-sorozatról.

9

Előzetes a Filmtetten

Star Trek: Deep Space Nine

Színes amerikai akciófilm, kalandfilm, filmdráma, sci-fi, tévésorozat, 45 perc, 1993.

A Star Trek harmadik tévésorozata nem egy űrhajón, hanem egy űrállomáson játszódik, egy féregjárat mellett.

9

Előzetes a Filmtetten

CSI: A helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation)

Színes amerikai bűnügyi, filmdráma, thriller, tévésorozat, 60 perc, 2000. Rendező: Kenneth Fink, Richard J. Lewis, Alec Smight, Danny Cannon, Jeffrey G. Hunt, Brad Tanenbaum.

A történetek szereplői nem riadnak vissza a lőtt sebek, az ömlő vér és az anatómiai kuriózumok látványától sem. A CSI olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk igen kevéssé ismert az átlagember számára.

8

Előzetes a Filmtetten

Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation)

Színes amerikai tévésorozat, vígjáték, 22 perc, 2009. Rendező: Dean Holland, Troy Miller.

A fiktív indianai Pawnee városka önkormányzatának városfejlesztési osztályán játszódó munkahelyi sitcom az Office sémáit faragja némileg újra.

8

A rejtély (Fringe)

Színes amerikai filmdráma, horror, sci-fi, thriller, tévésorozat, 60 perc, 2008. Rendező: Joe Chappelle, Brad Anderson, Fred Toye, Jeannot Szwarc, Akiva Goldsman, Charles Beeson.

A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak,...

8

Előzetes a Filmtetten