Még lehet jelentkezni a Selmecbányai MPhilms Workshopra Még lehet jelentkezni a Selmecbányai MPhilms Workshopra

Még lehet jelentkezni a Selmecbányai MPhilms Workshopra

Július 27. és augusztus 9. között kerül megrendezésre a szlovákiai Selmecbányán a MPhilms nyári workshopja, ahová 15 és 25 év közötti fiatalokat várnak.

A szlovák, magyar, román és cseh jelentkezések alapján a szervezők 16 résztvevőt fognak kiválasztani, akik tapasztalt vezetők segítségével a művészetek egyedien játékos formáival ismerkedhetnek meg. Az egyéni workshopok a videó- és kísérleti filmekre, fotózásra, illetve az előadó- és vizuális művészetekre összpontosítanak. A fiatalok elméleti képzésben és ötleteik gyakorlati megvalósításában is részt vesznek – az elkészült munkákat augusztus 7-én, a 4 Elements tizenegyedik alkalommal megrendezett filmes szemináriumán lehet majd megtekinteni, valamint később az MPhilms weboldalára is felkerülnek.

Selmecbánya

A jelentkezéshez csupán egy e-mailt kell küldeni a személyes adatokkal (életkor, cím, telefonszám) a workshop@mphilms.sk címre. Az adatok mellé egy egyoldalnyi terjedelmű bemutatkozó levelet is csatolni kell, melyben a jelentkező megindokolja, miért szeretne jelentkezni. A workshop ára 90 euró, ami tartalmazza a szállást, napi három étkezést, és az alkotáshoz szükséges összes felszerelés igénybevételét. Az utazási költségeket az MPhilms fedezi.

A jelentkezési határidő 2009. július 9. A szerencsésen bejutottak listáját július 11-én teszik majd közzé az MPhilms weboldalán. További információk ugyancsak az MPhilms weboldalán, a workshop@mphilms.sk emailcímen, valamint a workshop koordinátoránál, Katarína Krnáčová-nál igényelhetők a +421 944 33 88 23 telefonszámon.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat