Mediawave művészeti tábor az Ördögkatlanban


A győri Mediawave Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány Passport Contol projektjének keretében, az Ördögkatlan fesztivállal együttműködve a Pécs környéki Kisharsányban idén is megrendezi filmes, fotós zenés, építészeti művészeti táborát.

A Mediawave nyári alkotótáborainak előzményei egészen 1991-ig nyúlnak vissza, tavaly óta, a 2006-ban indított – év közben, külföldi helyszíneken is megvalósuló, valamint folyamatosan formálodó – Passport Control nemzetközi ifjúsági workshop-sorozat részeként várja a filmezni, fotózni, muzsikálni, vágyó, fanatikus 16 év feletti fiatalokat a világ minden tájáról.

A különböző művészeti ágakban folyó műhelymunkát, idén is kíváló tanárok (pl. Radu Igazság egyetemi tanár, fotós, animációs filmes, Antal Attila szabadkai származású színház és filmrendező vagy Vízi Mária rendező, a Duna TV munkatársa) segítik.

Passport Control 2009

Remélhetőleg az alkotásra serkentő, oldott légkör, a tömény fesztiválhangulat a szakmai együttműködésék létrejöttén túl, új, távolságokat és országhatárokat átívelő baráti kapcsolatokat is teremtenek majd a Mecsek napsütötte lankáin. A tábor július 30-tól augusztus 8-ig tart. Fontos tudnivaló még, hogy július 15-ig, azaz szerdáig kedvezményesen lehet jelentkezni!

A tanárok és az eddig jelentkezettek listáját itt lehet megtekinteni, a jelentkezési lapot pedig itt lehet megtalálni! A II. Ördögkatlan Fesztivál programjába itt lehet belenézni, az előző tábor filmjei pedig itt tekinthetők meg!Kapcsolódó