Hugh Jackman a Lipton Ice Tea új arca Hugh Jackman a Lipton Ice Tea új arca

Hugh Jackman a Lipton Ice Tea új arca

Hugh Jackman, a X-Men kezdetek: Farkas keménykötésű sztárja most gyengédebb oldalát is megmutatja a Lipton Ice Tea reklámkampányában, melyet világszerte népszerűsíteni fognak. A sztár most először bújik ilyen szerepbe szülőhazáján, Ausztrálián kívül.

Jackman egy 3 évre szóló szerződést kötött a multimilliókat érő kampány arcaként. Francois Bazini, a Lipton Ice Tea európai marketing igazgatója azt nyilatkozta a Guardiannak, hogy a tavalyi Oscar-gála házigazdájának szerepébe bújtatott Jackman táncolós-éneklős performansza győzte meg arról, hogy ő lesz a megfelelő ember a kampányhoz. „Nagyszerű személyiség, férfiak és nők egyaránt kedvelik. Nagyban különbözik a többi színésztől, és valóban képes szórakoztatni: énekel, táncol és játszik – ezeket a képességeit mind használni fogjuk.” – részletezte Bazini.

„Le vagyok nyűgözve a Lipton Ice Tea nagykövetének szerepétől, ez egy teljesen új élmény számomra, úgyhogy egyben nagyon izgalmas is. A Lipton egy nagyon pozitív márka, és értékei nagy mértékben hasonlítanak a saját életemben is fontosnak tartott értékekhez, ezért már nagyon várom az együttműködést” – nyilatkozta Jackman.

Az ausztrál sztár szereplésével jelenleg két Lipton reklámot is forgatnak Brazíliában, az eredmény pedig majd márciusban lesz látható világszerte.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat