Pótvetítések a Filmszemlén Pótvetítések a Filmszemlén

Pótvetítések a Filmszemlén

Kiemelkedő az érdeklődés a 41. Magyar Filmszemle filmjei iránt. A nyitónapon Jancsó Miklós Oda az igazság című művét 1956 néző tekintette meg, a Szemle két helyszínén nagyon jól fogytak a jegyek és pótelőadásokat is ki kellett tűzni.

A szervezőbizottság jelentése szerint a február 2. és 8. között zajló 41. Magyar Filmszemle nyitónapján 1956 néző tekintette meg Jancsó Miklós Oda az igazság című filmjét. A Filmszemle iránti kiemelkedő érdeklődést jelzi, hogy a két helyszínen (Palace MOM Park és Uránia Nemzeti Filmszínház) elővételben már 25 600 jegy elkelt és 16 előadás teltházas.

Ennek ellenére szinte minden filmre kaphatók még jegyek. Jancsó Miklós alkotása után az eddigi pénztárjelentés szerint a legtöbb néző a Bibliotheque Pascal (rendező: Hajdu Szabolcs), a Kolorádó Kid (rendező: Vágvölgyi B. András) és a Team Building (rendező: Almási Réka) című filmekre várható.

A kiemelt érdeklődés miatt eddig négy pótelőadást tűztek ki a Palace MOM Parkban. Almási Réka Team Buildingjét február 6-án, szombaton 22:45-kor vetítik a Palace MOM Park 2-es termében; Vágvölgyi B. András Kolorádó Kid című munkáját ugyanaznap 21.15-kor az 5-ös teremben nézhetik meg az érdeklődők; szintén szombaton, ugyenezen a helyszínen lesz a Hajdu Szabolcs-féle Bibliotheque Pascal pótvetítése: 23.30-kor a mozi 7-es termében; végül pedig Makk Károly Így, ahogy vagytok című alkotása a korábban meghirdetett előadásokon felül február 7-én, vasárnap 22.15-kor tekinthető meg a 4-es teremben.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat