Nézz filmet a Cinemagia honlapján – ingyen! Nézz filmet a Cinemagia honlapján – ingyen!

Nézz filmet a Cinemagia honlapján – ingyen!

A Szerelmi sokszögek (Love In The Time of Money) az első nagyjátékfilm, melyet teljes egészében, ingyen meg lehet tekinteni a cinemagia.ro honlapján – eredeti angol szinkron, román felirat. A filmet a hír végén található linkre kattintva lehet elindítani a böngészőben.

New Yorkban sokan hajszolják a szerelmet, az érzékiséget, és a pénzt. Ki-ki a maga módján keres némi boldogságot. Egy építési vállalkozó nem boldogul egy útszéli prostituálttal, viszont egy jól szituált nő valósággal ráveti magát, amikor elmegy felmérni a lakását. A galéria munkatársa ráun fiatal és jóképű barátjára, viszont hagyja, hogy elcsábítsa egy idősödő festőművész. A fiatal barátjára pedig szemet vet egy telefonos médium, akinek fojtogató vágyai elviselhetetlenek, de nem annak a pénzügyi szakembernek, aki telefonszexre vágyik.

A filmet Peter Mattei rendezte, a főbb szerepekben pedig Vera Farmiga (Egek ura, A Tégla, Az árva), Steve Buscemi (Ponyvaregény, Mystery Train, Kutyaszorítóban), Rosario Dawson (Hét élet, Sasszem, Sin City) és Adrian Grenier (Az ördög Pradát visel, Entourage) látható. A film arról mesél, hogy mire képes a pénz, a hatalom és a siker az emberek életében, különböző szituációkban. A karakterek élete különbözőképp kapcsolódik egymáshoz, ám ami mindegyikükben közös, az a magány és a lelki beteljesületlenség.

Az alkotást IDE kattintva lehet megtekinteni.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat