Jeremy Renner lehet Tom Cruise utódja a Mission: Impossible-ben


Jeremy Renner lehet Tom Cruise utódja a Mission:Impossible filmsorozatban, aki jelenleg Dubaiban forgatja az akciófilm negyedik epizódját Cruise oldalán. (MTI)

„Ez egy potenciálisan átvehető franchise. Nem látok a jövőbe és nem tudom megjósolni, mi a producerek szándéka, de ez az ötlet vetődött fel" – mondta A bombák földjén című filmben nyújtott alakításáért 2009-ben Oscar-díjra jelölt Renner.

Tavaly már az egykori tévésorozatot új életre keltő Cruise is pedzegette, hogy ideje átadni a stafétát egy fiatalabb színésznek. Renner most nem árulta el, vajon a Mission: Impossible – Ghost Protocol című film forgatókönyvében szerepel-e jelképes utalás a szerep átadására, olyasmi, mint amikor Harrison Ford híres kalapja Shia LaBeouf fejére került a legutolsó Indiana Jones-epizódban.

A Ghost Protocolt Brad Bird rendezi. A film női cselszövőjét a Becstelen Brigantykban megismert Lea Seydoux játssza, és a Lost című sorozatban feltűnt Josh Holloway is szerepet kapott. A produkció 2011. december 16-án kerül a mozikba.Kapcsolódó