Justin Timberlake Oscarért kampányol


Az egykori énekes, aki egy időre hátat fordított a zenei pályájának és filmvilágban bontogatja a szárnyait, szabályos kampányt tervez, hogy Oscar-jelölést kapjon. (premierfilm)

A fiatal sztár A közösségi háló című filmben játszott szerepéért szeretné bezsebelni a szobrocskát.

Az N’Sync egykori tagja Sean Parker szerepében tűnik fel a filmben, ő volt az a vállalkozó, aki segített útjára indítani a világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalát, a Facebookot. A színészetet még csak próbálgató Timberlake kifejezetten lelkes kritikákat kapott az alakításért, ezzel pedig elnyerte a Sony stúdió vezetőinek támogatását, akik mindenben segíteni fogják, hogy az Akadémia is felfigyeljen rá, és jelölést kapjon A legjobb férfi mellékszereplő kategóriában.

„Nagyon elszánt, hogy jelöljék, pedig komoly versenyre számíthat a film másik sztárjával, Andrew Garfielddal. A Sony állja a reklámkampánya költségeit, de ő maga is kiveszi a részét a dologból, elmegy minden bemutatóra, előeseményre, sőt, az Oscar-díj nyerésben jártasabb színészektől, Tom Hankstől és Kevin Spacey-től is tanácsokat kért, hogy hogyan tudná magát jobban reklámozni az Akadémiánál” – mondta el egy névtelen forrás.


Kapcsolódó