Lesz folytatása Machetének?


Robert Rodriguez már a Machete mozibemutatója előtt azt nyilatkozta, hogy szívesen elkészítené a Machete Kills és a Machete Kills Again filmeket. (filmtrailer.hu)

A dolog komolyságához hozzá kell tenni, hogy a franchise utolsó darabjaként a Machete in Space részt jelölte meg – Rodrigueznél igen nehéz eldönteni, mit lehet készpénznek venni a szavaiból.

Kép a Machete című filmből

A legújabb hírek szerint azonban a rendező, valamint Danny Trejo valóban komolyan veszik a folytatás elkészítését: „Megkérdeztem, mikor áll neki a forgatókönyvnek, erre azt felelte, már kész van” – nyilatkozta Danny Trejo. „Szóval igen gyorsan neki tudunk állni”

Az ál-trailerből egész estés filmmé kinőtt alkotás 10 milliós büdzséből készült és 26 millió dollár amerikai, valamint 11 millió nemzetközi bevételig jutott a mozikban. A marketingre fordított pénzt is hozzáadva, nem mondhatni, hogy nagyon brillírozott, ám nem szabad elfelejteni, hogy a kultfilm-státuszba emelkedett alkotás a DVD és Blu-Ray eladásokból is komoly bevételre tehet szert.Kapcsolódó