Holttestet talált egy autóban Peter Fonda Holttestet talált egy autóban Peter Fonda

Holttestet talált egy autóban Peter Fonda

Durva megrázkódtatásban volt része szerdán Peter Fonda amerikai színésznek. A Szelíd motorosok sztárja ugyanis egy holttestet talált egy kocsiban az útszélen, amikor hazafelé tartott autójával a kaliforniai Pacific Palisades utcáin.

A TMZ.com beszámolója szerint a színész először egy gyanús autóra lett figyelmes, amely az út szélén parkolt, ezért úgy döntött, megáll és megnézi, jól van-e a sofőr. Amikor pedig benézett a másik járműbe, észrevette, hogy a kormánynál ülő férfi már halott. Fonda ezért azonnal hívta a rendőrséget – a hatóság tájékoztatása szerint az illető öngyilkosságot követett el; az idegenkezűséget kizárták.

A Los Angeles-i Sunset Boulevard-ba csatlakozó egyik mellékutcában álló négyajtós autóban talált holttestről megállapították, hogy egy, az ötvenes éveiben járó férfié. Az illető ráadásul már napokkal ezelőtt véget vetett életének, hiszen Peter Fondának azért vált gyanússá a kocsija, mert már két napja ugyanazon a helyen állt – írja az EST.hu.

A 71 éves színész (Henry Fonda fia, Jane Fonda öccse és Bridget Fonda édesapja) olyan filmekben tűnik fel, mint a Szelíd motorosok, az Ágyúgolyó futam, a Menekülés Los Angelesből vagy az Amerikai vérbosszú. A magyar nézők legutóbb A szellemlovas, a Börtönvonat Yumába és a Faterok motoron című művekben láthatták.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat