Anne Hathaway lesz Macskanő


Anne Hathaway nyerte el a Macskanő szerepét az új, jelenleg készülő Batman-filmben, Christopher Nolan Denevérember-trilógiájának lezárásában, a Batman: kezdődik! és A sötét lovag folytatásában. (EST.hu)

A színésznő ezzel olyan vetélytársakat ütött ki a nyeregből, mint Sienna Miller, Charlize Theron, Keira Knightley, Rachel Weisz, Blake Lively, Natalie Portman és Kate Beckinsale, akik szintén esélyesek voltak a szerepre. A 2012-re ígért, The Dark Knight Rises című folytatásban természetesen ismét Christian Bale lesz Batman, egyik ellenlábasát pedig Tom Hardy formálja meg.

A macskajelmezbe bújt femme fatale-figurát, polgári nevén Selina Kyle-t a korábbi, 1992-es Batman-filmben, a Batman visszatérben Michelle Pfeiffer, a franchise egy spin-offjában, a 2004-es Macskanőben pedig Halle Berry alakította (itt Patience Phillips volt a karakter neve).

„El vagyok ragadtatva a lehetőségtől, hogy Anne Hathaway-jel dolgozhatok, aki fantasztikus tagja lesz a csapatunknak” – hozta nyilvánosságra a szexis cicaruhát hamarosan magára öltő 28 éves színésznőről a rendező, Christopher Nolan egy sajtóközleményben szerdán.

Még a Macskanő megformálása előtt Hathaway következő fontos „szerepe” a háziasszonyi poszt lesz az Oscar-gálán, amit James Francóval párban fognak vezetni.Kapcsolódó