3D-ben készül az S.O.S. Szerelem! 2 3D-ben készül az S.O.S. Szerelem! 2

3D-ben készül az S.O.S. Szerelem! 2

Sas Tamás elárulta az origónak, hogy tavasszal lát hozzá az S.O.S. Szerelem! második részének és a tervei szerint angol nyelven, 3D-ben fogja leforgatni a produkciót.

Mivel az első rész sikeres volt, már akkor felmerült bennük, hogy el kellene készíteni a következő részt. Mint mondta, általában érdemes hozzálátni egy szép bevételt elért film következő részéhez, hiszen azok, akik jegyet váltottak az első részre, szinte biztos, hogy be fognak ülni rá.

A történet szerint az S.O.S. Szerelem!-ben látott társkereső cég a válság miatt anyagi válságba kerül, de ajánlatot kap egy Magyarországon élő orosz fickótól. Az illető azt szeretné elérni, hogy depressziós húgát hozzák össze az itt forgató amerikai színésszel, akire egyébként a lány is felnéz. A gond az, hogy a színész hazautazik Amerikába, a megbízást azonban teljesíteni szeretnék, ezért leszerződtetik a színész hasonmását.

Sas azt is elmondta, hogy egyelőre még nincs meg a szükséges büdzsé a filmhez, még egyetlen színészt sem szerződtettek le, viszont szeretnének minél több szereplőt visszahozni az első filmből, és az alkotásban feltűnő amerikai színészt nem magyar, hanem valóban amerikai fogja játszani. Ha esetleg úgy látják, hogy a színészek nem beszélnek megfelelően angolul, akkor az amerikaikkal utószinkront készítenek. Magyarországon szinkronizálva kerülne az alkotás a mozikba.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat