Michael Madsen 29 filmszerepet vállalt egy év alatt


Egy év alatt 29 filmben vállalt szerepet Michael Madsen amerikai színész, hogy megoldja pénzügyi problémáit. A Kutyaszorítóban sztárjának rekord mennyiségű mozija mind ebben az évben kerül a mozikba, és sokban közülük ráadásul övé a főszerep. (EST.hu)

A szóban forgó alkotások közt van horror (The Forest, Back2Hell), thriller (Dirty Little Trick), animációs film (The Lion of Judah), tévésorozat (No Clean Break), filmdráma (Black Gold), vígjáték (Not Another Not Another Movie, Garbage), romkom (Loosies), sci-fi (Infected), musical (Eldorado), krimikomédia (White Widow), családi film (Buttermilk Sky), életrajzi film (The Story of Bonnie and Clyde), akciófilm (Paradi$e), gengszterfilm (Mafia: Farewell to the Godfather) és egy szerelmi történet (A Detour in Life) is.

Az IMDb online filmes adatbázis még ennél is több, összesen kerek 30 2011-es Madsen-filmről tud. Lehet, hogy a hírt közlő amerikai hírügynökség nem számolta a színész magyar filmjét, a Magic Boys című Koltai Róbert-rendezést. A rohamosan gyarapodó Madsen-életműnek pedig lesz még egy magyar vonatkozása: a sztár lesz az egyik szinkronhangja a készülő Gauder Áron-animációs filmnek, az Egillnek is (ő szólaltatja meg Egillt magát).

A filmek közül még egyet sem mutattak be, de nyolc közülük állítólag már elkészült, tizenegy utómunkálati fázisban van, kettőt jelenleg forgatnak, a többi pedig egyelőre csak az előkészületeknél tart (vagy még ott sem). A nagy hajtásra a színésznek azért van szüksége, mert annyira rosszul gazdálkodott a pénzével, hogy 2009-ben csődbe ment, és állítólag több ezer dollárral tartozik számos hollywoodi cimborájának is.Kapcsolódó