Drew Barrymore újra filmet rendez


How To Be Single? – újabb szingli-film készül Drew Barrymore rendezésében. (HBO)

A színésznő újra rendezői székbe ül, ezúttal Liz Tucillo How To Be Single című regényét viszi filmre. Barrymore, aki már megmutatta rendezői oldalát is a Hajrá Bliss című filmben, most újra próbára teszi magát. Legújabb filmje egy bestseller adaptációja a New York-i szinglik emlékezetes kalandjairól. – adta hírűl az EW.com.

Barrymore ugyan színészként is feltűnt a 2009-es Hajrá Bliss-ben, most viszont még nem döntötte el, hogy a kamera mindkét oldalán megmutatja-e magát.

„Nagy reményeket fűzök a filmhez, többek között azért, mert ez nem egy tipikus romantikus vígjáték lesz, nem a tipikus férfiriasztó műfaj. Úgy gondolom, hogy egy olyan univerzálisabb fonalat próbáltunk megfogni, ami egyáltalán nem korhoz vagy nemhez kötött.” – nyilatkozta a színésznő.

Liz Tuccillo korábban a Szex és New York, és a Nem kellesz eléggé forgatókönyveinek írásában is részt vett, így nem meglepő regényének témaválasztása. A regény adaptációját Marc Silverstein és Abby Kohn írták, ahogy a Nem kellesz eléggé és A Bombanő forgatókönyvét is.

A filmet idén nyáron kezdik el forgatni.Kapcsolódó