Karácsonyra érkezik az új Tarantino-film


Quentin Tarantino 2012-re tervezett spaghetti-westernje karácsonykor kerül a mozikba – a The Weinstein Company abban bízik, hogy az amerikai filmakadémia tagjai ismét Oscar-jelölésekkel ismerik el a rendezőt.

A The Weinstein Company közzé tette, hogy 2012. december 25-én mutatja be Quentin Tarantino nyolcadik filmjét, a korábban már bejelentett Django Unchained-et. Egyelőre még nem tudni, hogy az adott dátumon milyen konkurenciát fog kapni a western, hiszen más stúdió még nem stoppolta le magának az időpontot, bár valószínűsíteni lehet, hogy leginkább Oscarra esélyes alkotások jelentik majd a konkurenciát a Ponyvaregény rendezőjének.

A Django Unchained-del kapcsolatban mostanában látott napvilágot az a hír is, hogy Leonardo DiCaprio esélyes az egyik főszerepre, még most is folynak a tárgyalások, hogy az Eredet sztárja legyen a film főgonosza, a rosszindulatú ültetvénytulajdonos. Szinte biztosra vehető az is, hogy a filmben szereplő német fejvadászt Christoph Waltz fogja alakítani és Samuel L. Jackson is kap egy mellékszerepet.Kapcsolódó