Sokszínűség Európában: az Európai Parlament videóversenye


Az Európai Parlament versenyt hirdet az uniós polgárok részére, hogy készítsenek egy rövid és szórakoztató vírusvideót Sokféleség Európában címmel. Te hogyan látod ezt a témát? A különböző nyelvektől a fura szokásokig, a divattól az ételekig – a téma kimeríthetetlen!

EuroparlTV, az Európai Parlament internetes tévécsatornája videofilm-versenyt rendez. A résztvevők legfeljebb 3 perces videoklippel pályázhatnak. A leadási határidő 2011. július 31.

Az EuroparlTV 2011-es videofilm-versenye mindenki számára nyitott, korra, nemre, fajra, nemzetiségre, vallásra vagy foglalkozásra való tekintet nélkül. A videoklip verseny témája: Sokszínűség Európában. A témának az EU-n belüli kulturális sokszínűségre kell összpontosítania. Ez lehet a nyelvek, a divat, a zene, a művészetek, a főzés, az építészet, a tájak sokszínűsége. A videofilmnek fantáziadúsnak, szórakoztatónak és a nemzetközi közönség számára is vonzónak kell lennie.

A díjazás a következő:

  • 1. díj: Utazás két fő részére három tetszőleges európai városba
  • 2. díj: iPad
  • 3. díj: Leica fényképezőgép

A film gyártási költségei vagy az egyéb költségek a jelentkezőt terhelik.

A versenyen való részvételhez a jelentkezőknek ki kell tölteniük az online jelentkezési lapot, amelyben kijelentik, hogy elfogadják a verseny feltételeit és szabályait.Kapcsolódó