James Franco az Oscar gála forgatókönyvét hibáztatja

James Franco, a 127 óra sztárja, aki az idei Oscar gála egyik házigazdája volt, először adott magyarázatot gyenge szereplésére. A színész azt állítja, hogy egyáltalán nem tetszett neki a feladat, amit kapott, és hogy a szervezők hibáztak.

A híresség úgy érezte, hogy csapdába ejtette a rossz forgatókönyv és a rosszul megírt szöveg, amin ő maga nem tudott segíteni. A sztár partnere a színpadon Anne Hathaway volt, aki a kritikusok szerint lényegesen ügyesebben oldotta meg a feladatot.

Franco elmondta – „Nagyon nehéz erről beszélni, mert úgy tűnik, mintha magyaráznám a kudarcom. Három vagy négy hétig forgattuk a műsor reklámjait és azt a kisfilmet, ami a gála elején volt. Csak az utolsó héten kezdtünk az élő műsor előkészítésével foglalkozni, de éppen csak átfutottunk rajta. Mondtam a producernek, hogy nem tudom miért alkalmaztak engem, hiszen nem kaptam még semmilyen tervet. És nem is gondoltam, hogy amit majd kapok, az jó lesz. Úgy éreztem, hogy csapdába estem azzal az anyaggal. Mintha rossz hajóra szálltam volna, amiről nincs menekvés.”

A híresség azt is hozzátette, egyáltalán nem volt megelégedve az egyik viccesnek szánt jelenettel, amikor Marilyn Monroe-nak kellett öltöznie, de úgy döntött, hogy nem fog küzdeni ellene – „Már nem akartam harcolni velük. Még akkor sem, amikor azt mondták: amikor kijössz, mint Marilyn Monroe, nagyon vicces lesz… De addigra nem akartam már veszekedni, inkább tartottam magam az ő ötleteikhez.”

(premierfilm.hu)

Kapcsolódó