Colin Hanks a Twitteren gyűjtött pénzt filmjére


Tom Hanks szintén színész fia egy lemezbolt-hálózat csődjéről forgat. A rajongók a szükséges 50 ezer dollár helyett 90 ezret adakoztak össze.

Colin Hanks június 11-én kérte Twitter-követőit, hogy adakozzanak egy weboldalon, a Kickstarter.com-on keresztül, hogy elkészíthesse az All Things Must Pass: The Rise and Fall of Tower Records, azaz Minden dolognak múlnia kell: A Tower Records felemelkedése és bukása című filmet. A bolthálózat 1960 és 2006 között országos szinten működött Amerikában. A csőd után webáruházként és nemzetközi franchise-ként működik tovább.

A kitűzött cél 50 ezer dollár volt, de mire július 15-én befejeződött az adománygyűjtés, a rajongók 92 025 dollárt adtak össze. Hanks a Twitteren fejezte ki háláját is: „Wow! Megcsináltuk! Köszönet mindenkinek, aki a film támogatója lett. Nagyon hálásak vagyunk.”

„Le vagyunk nyűgözve a Twitter és a Kickstarter erejétől és azoktól a laza emberektől, akikkel kapcsolatba kerültünk. Ez az egész tényleg valami nagyon különlegesbe fordult át. Soha nem hittük volna, hogy ez lesz a vége. Most már elkezdhetünk dolgozni. Köszönjük újra.”

(HBO)Kapcsolódó