Ridley Scott visszatér a Szárnyas fejvadász univerzumába


Ridley Scott visszatér a Szárnyas fejvadász univerzumába: a rendezői és produceri feladatokat is elvállalta a filmklasszikus új fejezetében.

Scott azzal a Alcon Entertainment produkciós céggel állapodott meg, amely márciusban jelentette be, hogy a tárgyalások végső fázisában van az 1982-es Szárnyas fejvadász jogainak megvásárlásáról, hogy előzményt és folytatást készíthessen a Harrison Ford főszereplésével készült sci-fihez.

A jogok eddig Bud Yorkinnak, a Ridley Scott rendezte film executive producerének kezében voltak. A kasszasiker Philip K. Dick szerző Do Androids Dream of Electric Sheep című kötetét vette alapul.

Azt még nem tudni, hogy az új projekt folytatása vagy előzménye lesz-e a Szárnyas fejvadásznak, mint ahogy arról sem röppentek fel hírek, hogy Harrison Ford visszatér-e Rick Deckard detektív híres szerepébe.

Ridley Scott jelenleg az Alien-filmek elemein alapuló Prometheus című filmjét forgatja Charlize Theron, Michael Fassbender és Noomi Rapace főszereplésével. A sci-fit jövő júniusban mutatják be.

(MTI)


Címkék

Kapcsolódó