17 év után leforgatnak egy félbe hagyott Marlon Brando-filmet


Új szereposztással visszatér eredeti írországi forgatási helyszínére egy félbe maradt hollywoodi film, amelyben az 1995-ös szereposztás szerint Marlon Brando, Johnny Depp és Debra Winger játszott volna.

A Divine Rapture című film forgatását 17 éve hagyták abba az anyagi források elapadása miatt. Az eredeti produkció színészei közül egyedül Brando gázsiját tudták kifizetni – írja a The Guardian

A film forgatása az ír Ballycottonban indult 1995-ben. A Divine Rapture egy eldugott ír faluban élő gépészről szólt volna, akit babonás környezete szentként kezd tisztelni, miután látszólag visszatért a halálból – a temetésen kiszállt a koporsójából. Az eredeti tervek szerint Winger játszotta volna a főszerepet, Brando pedig a falu idős papját, aki hisz a csodában. 

Az amerikai producer Barry Navidi, aki az eredeti projektet is elindította, kedden azt nyilatkozta, hogy készen állnak az új kezdetre – új címmel (Holy Mackerel) és új szereposztással. Ballycottonban tervez forgatni a nyár végén, a pap szerepére pedig az Oscar-díjas Geoffrey Rush-t szemelte ki – tudta meg a The Guardian.

image_print


Kapcsolódó