Ashton Kutcher megújította szerződését a Két pasi meg egy kicsi sorozatban


10. évadjához érkezett a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) című amerikai tévés vígjátéksorozat egy évvel azután, hogy Ashton Kutcher felváltotta Charlie Sheent. Kutcher most megújította szerződését.

A megállapodást hosszas tárgyalások előzték meg a Warner Brothers TV, Kutcher és két másik főszereplő, Jon Cryer és Angus T Jones között. Amerikai szaklapok szerint mindannyiuknak csak kismértékben emelkedik a gázsija – olvasható a BBC honlapján. Hollywood Reporter szerint a sorozat sikerének köszönhetően Kutcher „valamivel többet kap, mint 700 000 dollár részenként”. 

Sheent tavaly azután bocsátották el a sorozatból, hogy bírálta a producereket, és állítólag hónapokig kábítószerezett. Mintegy 28,7 millió néző volt kíváncsi Kutcher debütálására. Ez volt a sorozat addigi legmagasabb nézettsége (átlagosan 15 millió néző), ami 13 %-os növekedést jelentett az előző évadhoz képest.

A sorozat atyja, Chuck Lorre tavaly beismerte, hogy Sheen távozása után abba akarta hagyni. Ehelyett azonban egy évadra szóló szerződést írt alá Kutcherrel – emlékeztet az MTI.

Az előző, 9. évad a Sheen által alakított szereplő, Charlie Harper halálával kezdődött, akit vélhetően egy metró gázolt halálra Párizsban. Kutcher egy Walden Smith nevű, összetört szívű interetgurut alakít, aki egy öngyilkossági kísérlet után megvette Harper házát.

Kutcher idén Steve Job szerepében is látható lesz az Apple számítógépek néhai pionírjáról készülő életrajzi filmben.Kapcsolódó