Rendezőként debütál Dragoş Bucur


A legutóbb a Verespatak-kampányban, Maia Morgenstern „utódjaként” felbukkant román színész független produkció rendezéséhez kezdett. A forgatás tegnapelőtt kezdődött.

Dragoş Bucur, Dorian Boguţă és Alexandru Papadopol először fog találkozni forgatási helyszínen egy nagyjátékfilm kedvéért. A film címe Love Building, mindhárom színész producere is lesz, és játszani is fog benne – adta hírül az Adevărul napilap.

Ez a film a három színész által alapított magán filmszínésziskola, az actoriedefilm.ro első nagyobb projektje. Műfaját drámai vígjátékként határozták meg, amelynek témája lehetőséget biztosít színészeinek az állapotokkal, érzelmekkel, helyzetekkel való kísérletezésre, a vígjátéki és a drámai eszközök kipróbálására.

A szereposztásban a színésziskola ötödik végzős évfolyamának diákjai lesznek láthatók. Ők fogják életre kelteni a Love Building egy hetet felölelő cselekményét, amely egy táborban játszódik, és amelyben szerelmespárok próbálják meg helyrehozni kapcsolatukat és próbálnak átlépni sorsdöntő akadályokon.

A forgatás július 23-án kezdődött a Bukaresthez közeli Baloteştiben.

Dragoş Bucur és Alexandru Papadopol 12 éve nem játszott ugyanabban a filmben. (2001-ben Cristi Puiu első rendezésében, a Marfa şi baniiban kaptak szerepet.)Kapcsolódó