Gondolt a filmes szereposztásra A szürke ötven árnyalata szerzője Gondolt a filmes szereposztásra A szürke ötven árnyalata szerzője

Gondolt a filmes szereposztásra A szürke ötven árnyalata szerzője

Határozott elképzelése van A szürke ötven árnyalata című, magyarul is megjelent könyvsikerből készülő film szereposztásáról a bestseller írójának, E.L. Jamesnek, ám a lehetséges színészek nevét nem közölte.

A brit írónő, aki a héten egy amerikai tévécsatorna Katie című beszélgetős műsorának vendége volt, a műsor háziasszonyának, Katie Couricnak elárulta, hogy vannak jelöltjei az erotikus regényéből születő film két főszerepére.

Az egyetemista Anastasia Steele és a sikeres üzletember, Christian Grey bizarr szerelmi kettőséről szóló történet filmjogait az Universal Pictures és a Focus Features vásárolta meg márciusban, ám a szereposztást egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

„Három jelöltem van Christian szerepére és négy színésznőről tudom elképzelni, hogy eljátssza Annát, de a nevüket nem fogom megmondani” – idézte az írónőt a The Daily Telegraph online kiadása.

A filmadaptáció szereposztását széles körű figyelem kíséri, egy YouTube-videót, ami ugyancsak a lehetőségeket latolgatja, 800 000-en néztek meg.

A spekulációkban Justin Bieber kanadai énekes, illetve Emma Watson, valamint Ryan Gosling neve is felmerült.

A tévéműsorban egy nézői kérdésre James azt is elmondta: lehet, hogy folytatja a trilógiává duzzadt regényt, de nem egyhamar.

(MTI)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat