Guillermo del Toro megijedt a Mama című horrortól


Horrorfilmmel jelentkezik Guillermo del Toro: a mexikói filmes executive producerként jegyzi a januárban a mozikba kerülő Mama című filmet, ami még számára is ijesztő volt – osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter online kiadása.

Mint Toro elmesélte: Andres Muschietti munkája, a Mama című rövidfilm győzte meg arról, hogy beszálljon a produkció egészesetés változatának elkészítésébe.

„Az egyik legfélelmetesebb rövidfilm volt, amit valaha láttam. Hihetetlenül jól volt megcsinálva. Nagyon klausztrofóbiásan. Tényleg nagyon, nagyon hátborzongatóan” – mesélte a három Oscar-díjjal kitüntetett A faun labirintusának rendezője.

A játékfilmes változatban, aminek forgatókönyvírója és rendezője is Muschietti, mások mellett Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier és Isabelle Neisse alakítják a főbb szerepeket.

A történet két kislányról szól, akik szüleik halála után öt évig a vadonban élnek. Amikor rájuk találnak és nagybátyjuk magához veszi őket, kiderül, hogy egy szellem – talán az anyjuké, talán másé – őrködik felettük.

A produkciót 2013. január 18-án küldi a mozikba a Universal Pictures.

(MTI)Kapcsolódó