Újabb főszerepet kapott a legfiatalabb Oscar-jelölt Újabb főszerepet kapott a legfiatalabb Oscar-jelölt

Újabb főszerepet kapott a legfiatalabb Oscar-jelölt

A messzi dél vadjaiban nyújtott teljesítményéért Oscar-díjra jelölt, alig 9 éves Quvenzhané Wallis lesz az első színesbőrű színésznő, aki a híres Annie című színdarab filmes adaptációjának főszerepét alakíthatja.

A történet egy árvaházban élő kislányról szól. Legutóbb 1982-ben adaptálták vászonra. Az új feldolgozást a Columbia Pictures gyártja.

„Oscar-jelölésének köszönhetően Quvenzhané Wallis igazi sztár lett, és meggyőződésünk szerint ahogy az Annie nevű szereplőt fogja alakítani, az igazi sztárrá teszi majd” – nyilatkozta a gyártó főproducere, Hannah Minghella. „Kivételesen tehetséges, széles palettája van, nem csak színésznőként, hanem énekesnőként is, és alig várjuk, hogy a nagyközönség megismerje” – tette hozzá Minghella. A film producere lesz többek közt Will Smith és Jada Pinkett Smith is.

Quvenzhane Wallis alig 6 éves volt, amikor A messzi dél vadjait forgatták. Később kapott még egy felkérést: idén Steve McQueen Twelve Years a Slave című drámájában fog játszani Brad Pitt és Steve McQueen oldalán.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat