Menekülés New Yorkból: remake? Menekülés New Yorkból: remake?

Menekülés New Yorkból: remake?

Újabb feleslegesnek tűnő remake-ötletet termelt ki a hollywoodi ötlethiány: Joel Silver a kultikus Menekülés New Yorkbólhoz (1981) tervez újrázást.

John Carpenter ugyan nem bánja, ha remake-lik a filmjeit, mert az neki „ingyenpénz", a rajongók azonban ezt biztosan másként látják majd. Joel Silver, az egyik legtermékenyebb hollywoodi producer (Mátrix-trilógia, Halálos fegyer-, Predator, Die Hard-sorozat, stb) nem is egy, hanem egyenesen három részt tervez a kultikus filmből, amelyből legalább egy természetesen prequel lenne. Carpenter maga is készített egyébként egy gyengébb folytatást 15 évvel az eredeti után, Menekülés Los Angelesből címmel.

Nem Silver az első, aki megpróbálkozott a feladattal: pár éve még a New Line Cinema próbált tető alá hozni egy Menekülés-remake-t, (Tom Hardy, Gerard Butler vagy Jeremy Renner került volna a főszerepbe), de a projekt nem valósult meg, a jogok átkerültek a Studio Canalhoz és Silverhez. Egyelőre az írót keresik, de minden jel arra mutat, hogy pár év múlva a Snake Plissken személyében egy más színész vicsorog majd ki a szemkötő alól.

(empire)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat