Csupó Gábor: Jóska menni Amerika!


Igazi sztárparádé várható a legismertebb magyar rajzfilmes, Csupó Gábor legújabb rendezésében, a Jóska menni Amerika! című filmben. Az alkotás másik különlegessége, hogy a világpremierje október 30-án Budapesten lesz.

Csupó Gábor a világ egyik legismertebb magyar rajzfilmese. Ő volt a Simpson család animátora, az ő nevéhez köthető a Fecsegő tipegők sorozat és több mozifilm is. Emellett ő jegyzi a Duckman, az Aaahh!!! Real Monsters és a Thornberry család című filmeket, és részt vett a Híd Terabithia földjére című alkotás munkálataiban, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb amerikai filmsikere volt. A torontói filmfesztiválon most mutatták be a The Secret of Moonacre című alkotását.

Legújabb filmje, a Jóska menni Amerika! fityiszt mutat az amerikai popkultúrának. Olyan sztárokat tűz rajzceruzája végére, mint Eminem, Ozzy Osbourne, Madonna, Christina Aguilera, Michael Jackson, Danny DeVito, Michael Douglas, Arnold Schwarzenegger és Samuel L. Jackson. Ráadásul ebben a filmalkotásban Jennifer Aniston és Brad Pitt újra egy párt alkot.

Forrás: mozinet.huKapcsolódó