Megkezdődött a VII. Star Wars forgatása Megkezdődött a VII. Star Wars forgatása

Megkezdődött a VII. Star Wars forgatása

Megkezdődött a Star Wars VII. részének forgatása – közölte ma a film produkciós cége, a Bad Robot Twitter-üzenetben.

Az új epizódot rendező J. J. Abrams által alapított cég pénteken képet tett fel a Twitterre, amelyen egy csapó látható, és az üzenetet a „dayone” (első nap) címkével látta el. A BBC News beszámolója szerint a fekvő csapótáblán látható homok megerősíti a híreket, hogy az első jeleneteket Abu-Dzabiban veszik fel.

A Star Wars új részében szereplő Oscar Isaac szerdán arról beszélt a BBC Radio 4 csatornáján, hogy hamarosan a Pinewood stúdióban is elkezdődik a forgatás. „Elindult a dolog, az itteni londoni stúdiókban fogunk forgatni” - mondta.

Isaacs, aki A Llewlyn Davis világa című – a magyar mozikban csütörtökön debütált – filmben is játszott, a titoktartásra hivatkozva nem árulta el, hogy pontosan milyen szerepet is kapott a sagában. Az áprilisban bejelentett szereposztásból kiderült, hogy az új színészek között van mások mellett Daisy Ridley, John Boyega, Andy Serkis, Domhnall Gleeson és Max von Sydow. Az eredeti trilógiából Luke Skywalker (Mark Hamill), Leia hercegnő (Carrie Fisher) és Han Solo (Harrison Ford) is visszatér a filmvászonra. A torzonborz Chewbacca szerepét Peter Mayhew kapta.

A film 2015. december 18-án kerül az észak-amerikai mozikba.

(MTI)

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat