15 milliós online bevételnél tart a The Interview 15 milliós online bevételnél tart a The Interview

15 milliós online bevételnél tart a The Interview

Három nap alatt 15 millió dollár bevétele származott a Sonynak a The Interview online eladásaiból, egyúttal a Sony Pictures legtöbbször letötött filmje lett.

Evan Goldberg Seth Rogen: The Interview

A film egy fiktív, az észak-koreai diktátor, Kim Jong-un elleni merényletről szól. Rendezője Evan Goldberg és Seth Rogen, főszerepeit James Franco és Seth Rogen alakítja, gyártási költségvetése 44 millió dollár volt.

A csak néhány moziban vetített film mozibevétele a december 25-i bemutatótól mostanig további 2 840 000 dollár, a BoxOfficeMojo adatai szerint. Ha a film a szokásos mozikörútját befuthatta volna, legalább 20 millió dolláros jegyeladással zárhatta volna a bemutató hétvégéjét – nyilatkozták a portál szakértői a Reutersnek.

Mint ismeretes, a Sony biztonsági okokból lemondott a film széles körű vetítéséről, miután a Guardians of Peace nevű, az FBI szerint észak-koreai származású hackercsapat november végén feltörte a filmstúdió számítógépes rendszerét, majd a 9/11-hez hasonló terrortámadással fenyegetőzött.

Jelenleg a film online elérhető az Egyesült Államok és Kanada területéről a YouTube-on és a GooglePlay-en, Xbox Videón, az Apple netes iTunes-boltjában, valamint a Sony honlapján, ahol a HD verzió 48 órára bérelhető 5,99 dollárért, vagy megvásárolható 14,99 dolláros áron.

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat