Woody Allen első tévésorozatát tervezi


Az Annie Hall és a Blue Jasmine rendezője az Amazon megrendelésére készítené el első televíziós filmsorozatát. A projektnek egyelőre nincs címe, de valószínűleg jövőre elkészül.

„Woody Allen igazi vizionárius alkotó, aki minden idők legnagyobb filmjei közül többet is jegyez, és megtisztelő számomra az első tévésorozatán vele dolgozni” – fogalmazott közleményében az Amazon Studios alelnöke, Roy Price. Szerinte Woody Allen „nem lehetne lekesebb” az ötlettől.

„Fogalmam sincs, hogy keveredtem ebbe. Nincs ötletem, és nem vagyok biztos abban, honnan fogok elindulni. Azt hiszem, Roy Price még megbánja ezt” – idézi a rendezőt az indiewire.com.

Egyelőre nem tudni, miről fog szólni vagy hány részből fog állni a sorozat, de a deadline.com értesülése szerint 2016-ban fogják bemutatni, és az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából és Németországból lesz elérhető az Amazon Prime Instant Video előfizetői számára.

Mint ismeretes, az Amazon által gyártott, Transparent című vígjátéksorozat elnyerte kategóriája legjobb alkotásának és színészének járó díját, mindkét kategóriában kiütötte a nyeregből a HBO, FX, Showtime és a Netflix döntőbe került produkcióit.

image_print


Kapcsolódó