Ridley Scott-mesterkurzus lesz Budapesten


A Magyar Nemzeti Filmalap szervezésében Oliver Stone-t, Joe Eszterhas-t, Alan Parkert és Antal Nimródot követően újra egy világhírű filmes tart mesterkurzust Budapesten. A február 1-jén a Millenáris Teátrumban tartandó Filmalap Mesterkurzus sztárvendége ezúttal Sir Ridley Scott lesz, aki jelenleg Magyarországon forgatja új filmjét.

A kurzus elsősorban szakmai továbbképzés, ezért a filmszakmában dolgozókat, játékfilmes forgatókönyvírókat, rendezőket, producereket és a filmszakos egyetemi hallgatókat várják a szervezők. A Filmalap Mesterkurzuson a részvétel ingyenes, de a belépés regisztrációhoz kötött.

A regisztráció január 21-én szerdán kezdődik, itt: http://goo.gl/forms/S4yYNXe5eD A műsorvezető-házigazda Madarász Isti filmrendező lesz, a mesterkurzus nyelve angol, a szervezők szinkrontolmácsolást biztosítanak.

A regisztráció részleteiről a szervezők hamarosan tájékoztatják az érdeklődőket. A mesterkurzust megelőzően a szervezők levetítik Ridley Scott legutóbbi filmjét, az Exodus: Istenek és királyokat.Kapcsolódó